Cum se montează usi PVC

Cum se montează usi PVC

Cum se montează usi PVC

Ușa este o parte importantă a oricărei locuințe. Aceasta protejează de frig, hoți, dă un aspect estetic finit. Din cele mai vechi timpuri, intrarea în casă a avut o închidere, cu mult înainte de apărea ușa așa cum o știm azi. De obicei, rolul ușii era jucat de o piatră grea sau de obloane din lemn, care trebuiau scoase și instalate din nou de fiecare dată. În locul acestui mecanism primitiv a apărut ușa reală. Practic în forma sa originală ușile au ajuns până în zilele noastre, doar cu unele modificări minore în construcție și proiectare. Trecerea de la o epocă la alta, încercând diferite stiluri de la baroc la modern, ușa și-a păstrat caracteristicile de bază ale aspectului original și în ziua de azi. Construcția clasică reprezintă:

1. Ușa însăși

2. Rama

3. Buclele

4. Mânere, lacăte, traverse

Cea mai practică variant o reprezintă, bineînțeles – usi PVC. Însă ele nu sunt deloc asemănătoare. Usi PVC diferă în materie de stil și decor. Cu sticlă și fără, cu ornamente sau lipsa minimalistică de prea multe detalii. Baroc, art deco, country, modern, high-tech - fiecare dintre aceste stiluri își dictează propriile reguli în proiectarea ușii, dar rămâne același, indiferent de stil, procesul de instalare.

Pașii de instalare a usi PVC

Înainte de a trece la achiziționarea de usi termopan, este necesar să se facă toate măsurările necesare pentru a determina cât de lată doriți să fie intrarea. De aceasta va depinde confortul de zi cu zi și comoditatea în transportarea mobilierului, dacă va fi cazul.

În același timp, puteți monta usa PVC atât în spațiul peretelui cât și în compartimentari interioare încă în construcție. Apoi, trebuie să decideți direcția deschiderii ușii - „de la sine“ sau „la sine“.

1. Pregătim deschiderea pentru instalarea ușii. Pentru aceasta, trebuie tratat cu grund și să efectuate măsurători de control.

2. Trecem la asamblarea cadrului ușii. Este necesar să se respecte cu strictețe geometria deschiderii.

3. Pentru următoarea fază vom avea nevoie de intstrumente electrice. Ne vom ocupa de fixarea părții de jos a cadrului ușii cu ajutorul unei obișnuite scânduri de lemn.

4. Instalăm rama în deschiderea ușii. La această etapă, este foarte important ca rama să se pună perfect drept, pentru a evita repunerea. Pentru măsurători, este de dorit și este chiar necesar să se utilizeze un nivel constant de verificare pentru a vă asigura că totul e așa cum trebuie. Decalajul rămas între ramă și deschidere trebuie sigilat cu spumă.

5. După ce spuma se întăreste, se poate trece la instalarea balamalelor și sisteme de blocare pentru usi termopan. Este important ca lacătul să se potrivească cu priza din perete după nivel.

6. După ce balamalele vor fi instalate pe ușă și deschidere, puteți trece la etapa finală - instalarea usii termopan.

După cum puteți vedea, instalarea de usi termopan este consumatoare de timp și un proces extrem de responsabil, fiind important să se evite inexactitățile și orice fel de erori. În caz contrar, aceasta poate duce la dificultăți în deschiderea și închiderea ușii, izolare termică și fonică slabă, o perioadă de scurtă durată de funcționare. Cel mai bine este de a încredința acest lucru profesioniștilor cu experiență care cunosc toate subtilitățile și nuanțele în procesul de instalare a ușii.

Beneficii rolete

motiv1
Protectie impotriva intrusilor
Protejarea impotriva intrusilor a proprietatii private, ferestrelor, usilor, vitrinilor si a balcoanelor
motiv2
Protectie de raze solare
Se salveaza raceala confortabila in zilele calde, protejand perdele, mobila si covoarele de la decolorare atunci cand sunt expuse la lumina soarelui
motiv3
Protectie schimb brusc de temperatura
O protectie eficienta a ferestrelor impotriva ploii, zapezii, grindinei, vantului si prafului, protectie pentru ferestre in timpul vantului mare sau caderii de crengi
motiv4
Economie energie
Utilizarea rationala a aparatelor de climatizare si de incalzire, datorita retentiei de caldura suplimentara in timpul iernii si sa raceasca in timpul verii
motiv5
Protectie impotriva supravegherii
Protectie sigura a vietii private si posibilitatea de intimitate in propria casa!
motiv6
Protectie impotriva zgomotului
Reducerea nivelului de zgomot pentru munca mai eficienta si o odihna placuta!
Calculator Pret Rolete
Alegeti culoarea cuteiei pentru roleta
Alegeti culoarea lamelelor pentru roleta
Alegeti tipul de fasada pentru roleta
  • Alb
  • Caramida
  • Tencuiala
  • Piatra
  • Compozit
Marimi si date de contact
ROLETE AUTOMATE
Programarea timpului de ridicare si inchidere a roletelor
Reglarea pozitiei optime a roletelor ofera posibilitatea de a cobori partial roletele pentru a crea o umbra placuta intr-o zi luminoasa
Modul de simulare ,,stapinii sunt acasa'' permite setarea ridicarea si coborirea roletelor dupa perioade de timp diferite pentru a simula prezenta stapinilor acasa!
Control pozitie rolete cu ajutorul senzorului de lumina si caldura
Controlul roletelor in functie de conditiile meteorologice
Procesul de lucru
work1
1. CERERE DE OFERTA
In 5-20 minute oferim 3 variante de pret
work2
2. MASURAREA GRATUITA
Inginerul nostru ia masurile gratuit
work3
3. CONTRACT
Un caclul mai complex, semanre contract, reduceri!
work4
4. PRODUCERE
Producem roletele exetrioare alese de Dvs.
work5
5. LIVRAREA SI INSTALAREA
Specialistii Rolete Exterioare livreaza si instaleaza roletele
work6
6. BENEFICII ROLETE
Finisam lucrarile si aducem in ordine locul
Comandati o masurare gratuita de la expertii nostri si primiti un cadou pentru Rolete Exterioare!
k1
Expertul Rolete Exterioare se va deplasa la Dvs. si va lua marimile gratuit!
k2
In timpul luarii de marimi expertul Rolete exterioare, va va explica ce tipuri de profile si componente sunt
k3
Expertul Rolete Exterioare va alege varianta convenabila pentru Dvs. dupa pret si calitate de care aveti nevoie!
k4
Va este convenabila oferta facuta de expertul nostru? Atunci aveti posibilitatea sa incheiati acordul la fata locului cu reduceri!
❶➤RAPID ❷➤GARANTAT ❸➤IN RATE
Roleteexterioare.md
or. Chișinău, ALBA IULIA 148/3
+(373) 22-78-19-67 [email protected]